Hej grannar och medlemmar!
Nedan följer lite matnyttig information och nyheter från er styrelse.

Ombyggnation av lokal, Trädgårdsgatan 4A
Arbetet med att omvandla lokalen på Trädgårdsgatan 4A, som tidigare hyrdes av Pantogravyr, till en lägenhet har pågått en längre tid. Tyvärr har arbetet blivit fördröjt då den entreprenör som initialt anlitades för att utföra arbetet inte levde upp till de förväntningar som styrelsen hade och styrelsen har därför valt att engagera en ny entreprenör. Den nya entreprenören är Gleipnergruppen som har gjort många liknande arbeten förut där de har omvandlat befintliga lokaler/utrymmen till lägenheter i ett antal bostadsrättsföreningar i Stockholmsområdet.

Ombildning av hyresrätt
Kontraktet på en av de hyresrätter som finns i föreningen har sagts upp av hyresgästen och styrelsen har påbörjat arbetet med att omvandla lägenheten från en hyresrätt till en bostadsrätt. Det planeras att använda vinsten från försäljningen till att amortera av på föreningen lån.

Betala hyran av övernattningslägenheten med Swish
Det går nu att betala hyran för övernattningslägenheten med Swish på följande telefonnummer 123 682 52 02. Styrelsen vill uppmana att i första hand betala med Swish för att minska på kontanthanteringen. Bifoga information om namn och datum i betalningen som ska vara tillhanda senast dagen innan bokningen.

Städdag
Det kommer att vara en städdag under våren, håll utkik för mer information. Vi hoppas att så många som möjligt vill vara med och bidra till vår gemensamma trivsel.

Årsredovining
Styrelsen håller i skrivande stund på att arbeta med årsredovisningen och förvaltningsberättelsen inför årsstämman. Årsstämman kommer att hållas under våren och datum för stämman kommer att bestämmas inom kort.

Gå med i styrelsen
Vid årsstämman kommer det att hållas val till föreningsstyrelen, är du intresserad av att gå med? Skicka ett mail till info@brfakeriet.se för att anmäla ditt intresse, bifoga din kontaktinformation.

Vänliga hälsningar
Styrelsen, Brf Åkeriet